Fenntarthatósági témahét a Bródyban

Fókuszban az élelmiszerpazarlás

Süssünk-fözzünk maradékból! Iskolai workshop

Az egész iskolát átjárt a finom illat, melyet az ÉTELmentő-újrahasznos recepteket gyűjtő kis csoport alkotott a gyors süti elkészítésének köszönhetően. 

Horváth Andrea tanárnő megosztotta ételmentő receptjeit, és a gyerekek is kipróbálhatták magukat egy banános-csokis süti elkészítésének "tudományában". Minen kezdet nehét, de azért az íz és az illat mindenkit megjutalmazott munkájáért. 

 20240425_131758.jpg

 

 

20240425_131746_1.jpg

20240425_124947.jpg

20240425_125655.jpg

20240425_131934.jpg

20240425_131820.jpg

20240425_132452.jpg

20240425_132623.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ft-brody-2024.blog.hu/api/trackback/id/tr2418389917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Fenntarthatósági témahét a Bródyban

Az Újpesti Bródy Imre Gimnázium 2024-ben is részt vett a Fenntarthatósági témahéten. Iskolánk fókusztémája most az élelmiszerpazarlás volt. Ez a blog bemutatja, milyen programok és események történet a témahéten gimnáziumunkban.

Friss topikok

Címkék

Archívum

süti beállítások módosítása